Wat mag u verwachten van de bis-beurs?

Nieuws

Dit weekend vindt de 24e editie van het bouw- en immosalon, beter bekend als bis-beurs, plaats in Flanders Expo. Wat mag u ervan verwachten en wat valt er precies te zien? Hoofdredacteur Eric Cloes legt uit.

Voor wie is die BIS beurs interessant? Staat u voor kleine of grote verbouwingswerken? Wilt u uw badkamer, keuken, zolder of tuin (her)inrichten? Bent u op zoek naar een nieuwe tegelvloer, andere deurkrukken of modernere kranen? Is de verlichting in de woonkamer aan vernieuwing toe? Wenst u uw gevel op te frissen? Dan is bis zeker voor u. Meer dan 480 exposanten zullen hun expertise tentoonstellen in de hallen van Flanders Expo in Gent. Op de bis-beurs vindt u niet alleen alle bouwmaterialen, -technieken en -producten terug, maar ook de vakmensen en specialisten die ze voor u installeren.

Wat mogen we ervan verwachten? Naast de brede aanbod aan producten, materialen en oplossingen voor uw woning blijft bis dé plaats voor wie een nieuwe woning wil bouwen of een bestaand vastgoed wil kopen. In hal 5 staan alle belangrijke aannemers, bouwbedrijven, makelaars, bouwpromotoren, projectontwikkelaars en immobiliënwebsites. Hal 7 is dan weer exclusief voorbehouden voor design@bis. Dit is een van de stijlvolste plekken van de beurs, waar u als bezoeker ondergedompeld wordt in inspirerende ideeën voor een nieuwe woonomgeving. In hal 3 vindt u advies@bis, waar een tiental specialisten klaar staan om de bezoekers verder te helpen met hun hun concrete vragen over uiteenlopende onderwerpen.

Handige tips voor mensen die plannen te gaan? Een grote bouwbeurs als bis bezoekt u niet zonder voorbereiding. Stel uzelf eerst de volgende vragen: wat zijn mijn plannen? Voor welke specifieke ruimtes ben ik momenteel op zoek naar een passende oplossing of een prijsaanvraag? Welke bedrijven wil ik absoluut niet missen?

Beschikt u over schetsen, plannen, een lastenboek of andere werkdocumenten dan neemt u ze best mee, zo zijn uw verwachtingen en mogelijkheden duidelijker voor de vakmensen.

Let ook op uw planning! Op één uur heeft u bis niet doorgelopen. Voorzie dus voldoende tijd om bij exposanten te stoppen en eventueel een beetje op uw beur te wachten. Wenst u een advies van een professionele van het adviespaleis maakt best eerst een afspraak . Dat kan u op de website van het salon.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels