‘We hebben ons doel bereikt’

‘We hebben ons doel bereikt’

Bouwmethodes

Het is moeilijk te geloven dat we intussen aan de laatste dag van de beurs toe zijn. Toen we op donderdag 26 februari de beurs openden hoopte ik dat we na afloop tevreden reacties zouden krijgen van de bezoekers. Ik denk dat we intussen mogen zeggen dat we ons doel bereikt hebben. De bezoeker van BATIBOUW kon niet alleen nieuwe producten en diensten ontdekken bij de aanwezige exposanten, maar ook gratis infosessies bijwonen waarbij men bijvoorbeeld tips kreeg om betaalbaar te bouwen, zowel door materiaalkeuze als door het intelligent omspringen met de bestaande premies. Want hoe zet u uw budget het beste in? Met welke keuzes die u vandaag maakt zal u in de toekomst nog tevreden zijn? Dat zijn de vragen waar bouwers en verbouwers het antwoord op moeten vinden, en op BATIBOUW konden een pak antwoorden worden gevonden. Dat we zoveel mensen hebben kunnen informeren en inspireren mag vanavond dus zeker gevierd worden. Daarom wil ik ook graag alle exposanten en alle medewerkers van harte bedanken voor hun niet aflatende inzet en enthousisame. Tot volgend jaar op…

Het is moeilijk te geloven dat we intussen aan de laatste dag van de beurs toe zijn. Toen we op donderdag 26 februari de beurs openden hoopte ik dat we na afloop tevreden reacties zouden krijgen van de bezoekers. Ik denk dat we intussen mogen zeggen dat we ons doel bereikt hebben. De bezoeker van BATIBOUW kon niet alleen nieuwe producten en diensten ontdekken bij de aanwezige exposanten, maar ook gratis infosessies bijwonen waarbij men bijvoorbeeld tips kreeg om betaalbaar te bouwen, zowel door materiaalkeuze als door het intelligent omspringen met de bestaande premies.

Want hoe zet u uw budget het beste in? Met welke keuzes die u vandaag maakt zal u in de toekomst nog tevreden zijn? Dat zijn de vragen waar bouwers en verbouwers het antwoord op moeten vinden, en op BATIBOUW konden een pak antwoorden worden gevonden.

Dat we zoveel mensen hebben kunnen informeren en inspireren mag vanavond dus zeker gevierd worden. Daarom wil ik ook graag alle exposanten en alle medewerkers van harte bedanken voor hun niet aflatende inzet en enthousisame.

Tot volgend jaar op BATIBOUW!

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels