Welk woontype ben jij?

Nieuws

Wie wil weten welk woontype hij is, kan de enquête op de website van het Belgische bouwbedrijf Belim Bouwteam invullen.

Wie wil weten welk woontype hij is, kan de enquête op de website van het Belgische bouwbedrijf Belim Bouwteam invullen.

Op basis van meer dan dertig jaar ervaring heeft Belim Bouwteam een aantal woontypes bepaald en beschreven. Het bedrijf heeft zich daarbij laten bijstaan en adviseren door specialisten en experten, elk met een verschillende invalshoek en achtergrond. Zowel de raad van trendwatchers, kleurspecialisten, bouwjournalisten, architecten, fotografen, ontwerpers… werd gevraagd.

“Uiteindelijk hebben we vier specifieke woontypes gedefinieerd, gebaseerd op een veel breder leefspectrum dan wonen alleen. Welk woontype iemand is vertaalt zich ook in voorkeuren op vlak van gastronomie, reizen, kledingstijl, type wagen, huisdieren, etc…”, aldus Joris Ockier.

Matchen

Via een online foto-enquête kan iedereen voor zichzelf onderzoeken tot welk hoofdtype hij of zij behoort. “We zijn ons uiteraard bewust dat dit geen wetenschappelijk onderzoek is, maar de ervaring leert dat de test bijzonder waarheidsgetrouw is. Het is voor een bouwbedrijf als Belim Bouwteam van essentieel belang dat we de toekomstige klant zeer goed aanvoelen.”

“Pas dan kunnen wij bepalen welke architect het beste ‘matcht’ met de klant. Het is vooral onze bedoeling om de rol en het belang van de architect, als allereerste stap in het bouwproces, te herwaarderen”, besluit Joris Ockier.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels