Welke kamer is het hart van het huis?

Welke kamer is het hart van het huis?

Eggo

Wat is volgens jou … de plaats waar mensen lachen, huilen, bijpraten, elkaar treffen, feestvieren en dansen, uit volle borst zingen, huiswerk maken, ruzie maken en het weer goedmaken, taarten bakken, vakanties boeken?

Heb je het al geraden? De keuken, natuurlijk! Als er één ruimte is waar er 100% geleefd wordt, dan is het wel de keuken.

Alleen, met zijn tweetjes, met jonge kinderen, met tieners of als nieuw samengesteld gezin. Of je nu 25, 40 of 70 bent. Ongeacht of je op het platteland of in de stad woont, in een huis of in een appartement. Iedereen vertoeft graag in de keuken.

Er gebeurt altijd wel iets in de keuken … Het is het kloppend hart van het huis, de ziel ervan … het emotionele centrum, zeg maar. De keuken is een gezellige plek die openstaat voor familie en vrienden, waar we vaak de mooiste momenten beleven: nu eens zeemzoet, dan weer pikant, soms tintelend, soms sappig … maar in elk geval vaak onvergetelijk!

In welke uitvoering dan ook – groot, klein, retro, klassiek, superstrak –, we willen allemaal een keuken die een weerspiegeling is van onszelf. Daarover kunnen we het wel eens zijn, toch?

Ontdek nu de herfstcondities bij Eggo: GRATIS MONTAGE + een GRATIS elektro naar keuze (aanbod geldig tot 17/11/2018).

Ontvang bovendien bij aankoop en op vertoon van je lezerscode (NESTWEBNLEGGO2018) een Calla cadeau! (één code per keuken, geldig tot 17/11/2018).

Op zoek naar een nieuwe keuken? Deel je ideeën met een van onze adviseurs tijdens een afspraak in de winkel en ontvang gratis een gedetailleerde offerte, zonder aankoopverplichting. Maak hier je afspraak.

In samenwerking met Eggo

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels