Wie water of warmte zoekt, vindt die bij Van Marcke

Wie water of warmte zoekt, vindt die bij Van Marcke

PARTNER CONTENT
Actualiteit

Van Marcke inspireert en begeleidt je in de zoektocht naar een pasklaar antwoord voor je badkamer of verwarming. Het rijke productaanbod biedt je keuze uit gerenommeerde internationale, nationale én Van Marcke huismerken. Ontdek ze in één van de Van Marcke Inspirations showrooms.

Bij Van Marcke staat de klant centraal, van advies tot realisatie. De marktleider in duurzame en innovatieve producten bewijst dat met oplossingen voor badkamer en verwarming binnen ieders smaak en budget. In de 16 Van Marcke Inspirations showrooms helpen adviseurs je zoeken naar de beste oplossing voor je woning. Dat gebeurt op basis van een 3D plan.

Ook tijdens Batibouw kon je bij Van Marcke terecht voor inspiratie en informatie. Naast de levensechte productpresentaties kreeg je er op een originele manier inspiratie via video’s, touchscreens en projectie. Wil je over je project praten, dan kan je steeds een afspraak maken met een adviseur in een Van Marcke showroom in jouw buurt.

Slimme innovaties

Bij Van Marcke kun je het nieuwste uit de sanitairwereld ontdekken. Dat niet alleen van grote merken, maar ook uit eigen huis. Zo ontwikkelde Van Marcke een plaatsbesparende sifon. De Smart Sifon maakt uitsnijdingen in de lades van het badkamermeubel overbodig. Zo kun je die optimaal vullen. De buissifon met een diameter 32mm is eenvoudig te installeren en moduleerbaar. Hij is zo geschikt voor elke situatie.

Verder valt Van Marcke op met de Orimono, een radiator gemaakt uit aluminium en stof. Designer Marco Taietta wilde af van de koude materialen waaruit radiatoren traditioneel vervaardigd zijn. Hij bekleedde daartoe een aluminium frame met de Japanse Kvadrat stof, vervaardigd uit natuurlijke wol met 10% nylon. De ongewone textuur van het stof geeft de Orimono een warme uitstraling. De radiator is verkrijgbaar in discrete en tijdloze kleuren zoals salie, baksteen en saffraan in combinatie met een wit frame. Daarnaast is er moderne variant in een antraciet frame gecombineerd met industriële tinten als blauw of asgrijs. De Orimono is beschikbaar in een hydraulische en elektrische versie.

Met die innovaties bewijst Van Marcke opnieuw zijn positie als de onmiskenbare specialist in warmte en water.

In samenwerking met Van Marcke

In samenwerking met Van Marcke

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels