Wijnranksnippers voor de barbecue

Nieuws

De langverwachte zon komt ons eindelijk verwennen! De temperatuur stijgt en het buitenleven nodigt ons uit... Wat is er gezelliger dan een barbecue in goed gezelschap?

De langverwachte zon komt ons eindelijk verwennen! De temperatuur stijgt en het buitenleven nodigt ons uit… De tuin leeft op en het is heerlijk om samen in de buitenlucht te vertoeven. Wat is er gezelliger dan een barbecue in goed gezelschap? Frisse salades, knapperend brood en gegrilde gerechten laten iedereen watertanden…

Voortaan kan je genieten van delicieuze barbecuegerechten, op smaak gebracht met het heerlijke aroma van het Zuiden. De grillades worden geroosterd boven wijnranksnippers die hun natuurlijke aroma afgeven en het gerecht smakelijk parfumeren. Met je ogen dicht en wat fantasie zit je zó tussen de lavandelvelden en de petanquespelers.

Deze snippers zijn 100% natuurlijk en zijn afkomstig van de Champagnestreek. Na 50 tot 70 jaar worden de oude druivelaars weggehaald, vervolgens worden de ranken verzameld en zorgvuldig geselecteerd voor de verdere verwerking. De wijnstokken worden versnipperd en na een korte droogperiode verpakt – zo behouden ze hun intensiteit. Deze snippers worden alom door kenners en fijnproevers gewaardeerd.
Waarom probeert u het zelf niet eens uit?

www.point-virgule.be

Links

www.point-virgule.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels