Win 5 exemplaren van het boek ‘Anders Renoveren’ t.w.v. €24,99

Win 5 exemplaren van het boek ‘Anders Renoveren’ t.w.v. €24,99

Wedstrijden

Een woning renoveren is niet niks. Niet alleen de technische kant schrikt velen onder ons af, het komt er ook op aan keuzes te maken over zaken die we ons alleen nog maar kunnen inbeelden. En dat is geen eenvoudige opdracht. Met het boek Anders renoveren proberen de auteurs het verbouwproces alvast iets minder overweldigend te maken.

In dit boek nemen Carolien Berckmans en Nathalie Meiresonne, die samen de renovatie- en interieurstudio D!FFERENT runnen, de lezer mee op verkenning in de wondere wereld van renoveren. Dat doen ze aan de hand van vijf hoofdstukken – van het zoeken naar het juiste pand tot de uitvoering – en het verhaal achter hun eigen woningen. 

In vlot leesbare teksten doen ze uit de doeken waar je op moet letten bij een renovatie en wat je zeker niet mag vergeten. Bovendien zijn de hoofdstukken doorspekt met in lichtroos uitgelichte handige tips en praktische tools zoals meubels op schaal of to do-lijstjes. Een handige leidraad die het renovatieproces voor bouwleken ongetwijfeld wat minder overweldigend zal maken. 

Anders renoveren, Borgerhoff & Lamberigts,
175 blz., 24,99 euro

Hoe kans maken op een exemplaar?

Ben je nog op zoek naar handige, hapbare renovatietips? Vul dan onderstaand formulier in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en waag je kans! De wedstrijd loopt tot en met 25 maart 2021. De 5 winnaars worden persoonlijk verwittigd per e-mail. Lees hier het wedstrijdreglement en ons privacybeleid. Succes!

  • Hoeveel mensen zullen er hebben deelgenomen op 25 maart om 23u59?

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels