Win 5 exemplaren van het Zakboek voor de Hapklare moestuin

Win 5 exemplaren van het Zakboek voor de Hapklare moestuin

Wedstrijden

Steeds meer mensen wagen zich aan het zelf kweken van groenten en kruiden. Vaak ook zonder heuse moestuin, maar in potten, bakken en kuipen op het terras of het balkon. Zegt het je ook iets, een verse portie groenten van eigen kweek op je bord, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Dan is het Zakboek voor de hapklare moestuin de perfecte leidraad.

Na het Zakboek voor de Klimaattuin, dat vorig jaar verscheen, bundelden groenjournalist Marc Verachtert en groenexpert Bart Verelst hun kennis en expertise in het Zakboek voor de hapklare moestuin. De raad die ze in hun nieuwste publicatie meegeven is: kweek hapklaar! En dat hoeft volgens hen niet eens zo moeilijk te zijn. Voor elk van de groenten en de kruiden die de revue passeren, geven ze advies, tips en weetjes over het zaaien, planten en oogsten. Niets is trouwens onmogelijk, zo leert het boek. Alles werd bovendien door Marc en Bart vooraf uitgetest. Ze putten voor dit boek dan ook rijkelijk uit eigen ervaring en tuinieren elk op hun eigen favoriete wijze. 

Zakboek voor de Hapklare moestuin
Uitgeverij Lannoo, 176 blz., 19,99 euro

Hoe kans maken op een exemplaar?

Zin om aan de slag te gaan? Vul dan onderstaand formulier in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en waag je kans! De wedstrijd loopt tot en met 15 april 2021. De 5 winnaars worden persoonlijk verwittigd per e-mail. Lees hier het wedstrijdreglement en ons privacybeleid. Succes!

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels