Win een Kamado barbecue van Outdoor Campus!

Win een Kamado barbecue van Outdoor Campus!

Wedstrijden

[Deze wedstrijd is afgelopen] Het is weer zover; de dagen worden steeds langer en de avonden zachter. Dé ideale gelegenheid om een barbecue te organiseren in je tuin of op je terras. Voor deze gezellige momenten brengt Outdoor Campus de Kamado medium 40 BBQ op de markt. Leuk nieuws: je maakt hier kans op deze stoere barbecue in handig mediumformaat ter waarde van 325 euro!

Een barbecue dat alles kan

Wist je dat de Kamado BBQ de uitgebreidere variant is van de houtskool barbecue, maar dan met Japanse roots?  Zo is het een compact tafelmodel waarmee je kan grillen, roken, bakken, stomen en zelfs slow cooking kan toepassen. De meerdere keramische lagen zorgen voor een goede isolatie van  warmte, rook en barbecuesmaak. Dankzij de constructie van een ingebouwde thermometer kan je de graden constant houden en nauwkeurig regelen. Klaar om de grill master in jezelf te ontwaken met dit multifunctioneel exemplaar?

Hoe kans maken op een BBQ Kamado medium 40?

Wil jij graag een BBQ Kamado medium 40 van Outdoor Campus winnen? Vul onderstaand formulier in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en wie weet komt deze BBQ binnenkort jouw weg op. De wedstrijd loopt tot en met 19 mei 2019. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd per e-mail en mag kiezen tussen een groen of donkergrijs exemplaar. Lees hier het wedstrijdreglement en ons privacybeleid. Succes!

Helaas, de wedstrijd is verlopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels