Win een Quooker Flex ter waarde van €1.845!

Win een Quooker Flex ter waarde van €1.845!

Wedstrijden

[Deze wedstrijd is afgelopen] Genieten van echt comfort in de keuken? Dat begint voor velen bij een multi-inzetbare kraan; in een handomdraai heb je koud, warm of kokend water. Dit is wat de Quooker Flex keukenkraan te bieden heeft, ook voor jou misschien, want wij mogen er één weggeven!

Quooker, bekend van hun kokendwaterkranen, biedt de Quooker Flex aan. Het is een combinatie van een kokendwaterkraan en een mengkraan. Voor extra flexibiliteit is deze kraan uitgerust met een soepele uitrekslang waar koud en warm water uitkomt. Dit zorgt voor extra bereik in de spoelbak.  Bovendien is de kraan zeer veilig, want dankzij de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Het bijhorend COMBI-reservoir levert 7 liter kokend water op en kan ook gebruikt worden als keukenboiler. Met deze innovatie van Quooker hoef je nooit meer te wachten op warm water. Deze kraan samen met het COMBI-reservoir én installatie kan je nu winnen!

 Hoe kans maken op deze Quooker Flex keukenkraan?

Wil jij graag deze Quooker Flex kraan winnen? Vul onderstaand formulier in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en wie weet geniet jij binnenkort van al de luxe die deze Quooker Flex kraan te bieden heeft! De wedstrijd loopt tot en met 16 juni 2019 en de winnaar wordt persoonlijk verwittigd. Lees hier het wedstrijdreglement en ons privacybeleid. Succes!

Actievoorwaarden deelname

  • Je beschikt nog niet over een Quooker kraan in je keuken;
  • Je keukenblad is maximaal 5,5cm dik. Mocht het blad dikker zijn, dan moeten de aanpassingen door de deelnemer gerealiseerd worden;
  • In het keukenkastje waar de Quooker geplaatst wordt dient water, stroom en afvoer aanwezig te zijn;
  • In het keukenkastje dient plaats te zijn voor een reservoir (afmetingen PRO3: 15cm doorsnede en COMBI: 20cm doorsnede, hoogte 50 cm);
  • Plaatsing van de Quooker dient binnen een maand na eerste contact plaats te vinden;
  • Quooker behoudt altijd het recht om van de installatie af te zien;
  • Indien een andere model/finish of het toevoegen van een accessoire gewenst is, kan dit tegen betaling van de meerprijs. Indien de totaalprijs lager uitvalt dan van het gewonnen product zal het restbedrag niet worden uitgekeerd.

Helaas, de wedstrijd is verlopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels