Win vrijkaarten voor de Tuinbeurs in Genk

Nieuws

Komend weekend kan u al even proeven van de lente tijdens de Tuinbeurs in Genk. Grenzeloos genieten, dat moet volgens de Tuinbeurs het nieuwe tuingevoel zijn.

Gedaan met hard labeur en een tuin die tot in de puntjes verzorgd is. De nieuwe tuin is een plaats om te ontspannen, te herbronnen, waar de natuur zijn gang kan gaan. Nonchalant, maar onderhoudsvriendelijk en toch met een duidelijke structuur. En daarvoor hoef je zelfs geen grote tuin te hebben. Ook een klein lapje groen of een terras of balkon wordt met een minimum aan inspanning een oase van rust. Inspiratie doe je op dankzij de tal van indoor toontuinen.

Wil je liever concreet advies en tips over het (her)aanleggen en onderhouden van je tuin, dan kun je terecht bij de talrijke exposanten en bij professionele tuinaannemers en -architecten. Zij kunnen je helpen om jouw droomtuin om te zetten in concrete plannen.

Voor deze beurs hebben we 50 vrijkaarten ter beschikking. Wie deze beurs gratis wil bezoeken, stuurt een mailtje naar bbv@roularta.be met vermelding van naam en adres. De eerste 50 hebben prijs.

Praktische info:

Limburghal

vrijdag van 15u tot 20u

zaterdag tot maandag van 10u tot 19u

9,5 euro

www.detuinbeurs.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels