Woonproject Light Falls zet in op natuurlijk licht

Nieuws

Het is algemeen geweten dat we gelukkig worden van natuurlijk licht. Wanneer we gaan (ver)bouwen hoeven we dus niet altijd te focussen op de grootte van onze woning, maar vooral rekening te houden met de hoeveelheid licht er binnen valt in de woning. De bedenkers van Light Falls, het vooruitstrevende woonproject in Melle, hebben dit goed begrepen.

Het is algemeen geweten dat we gelukkig worden van natuurlijk licht. Wanneer we gaan (ver)bouwen hoeven we dus niet altijd te focussen op de grootte van onze woning, maar vooral rekening te houden met de hoeveelheid licht er binnen valt in de woning. De bedenkers van Light Falls, het vooruitstrevende woonproject in Melle, hebben dit goed begrepen.

Light Falls wil de toon zetten voor duurzaam en gelukkig wonen. Architectenbureau Govaert & Vanhoutte opteerde voor een groene ligging en een overvloedige lichtinval om het wooncomfort te vergroten. Het nieuwbouwproject kan gezien worden als een dorp-in-dorp waar water, natuur en natuurlijk licht samensmelten tot een harmonieus woonproject.

Light Falls werd gerealiseerd door ABS bouwteam in Melle, aan de Gentse stadsrand. (LP)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels