Zo vind je de perfecte zwembadbouwer

Zo vind je de perfecte zwembadbouwer

Zwembad en wellness

Heeft de voorbije hittegolf je over de streep getrokken en wil je graag je eigen zwembad in je tuin? Dan moet je op zoek naar een betrouwbare zwembadbouwer die perfect snapt wat jij wilt. Dankzij deze tips vind je de perfecte man voor de job in no time.

Zwembaden zitten in de lift. Ze geven je tuin dan ook een instant upgrade, want die verandert plotsklaps in je eigen vakantieoord. Zorg er wel voor dat je paradijs niet in een hel verandert door de juiste zwembadbouwer te zoeken. Daar geven we je graag drie tips voor.

1. Vraag referenties

Vraag gegevens op van klanten die je kunt bellen of waar je mag langsgaan. Hoe tevreden zijn zij met hun zwembad? Hadden ze zaken liever anders gezien? En hoe verliep de samenwerking met de zwembadbouwer? Dat kan je niet alleen helpen de juiste mensen te vinden, maar ook waar je eventueel een extra oogje in het zeil moet houden bij een bepaalde bouwer.

2. Zoek een zwembadbouwer met personeel

Zwembadbouwers hebben het razend druk als het zwembadseizoen aanbreekt. Verwacht je ook tijdens die periodes een snelle reactie in het geval van problemen, zoek je best iemand met een administratieve back-up die afspraken regelt en vragen beantwoordt. Zo krijg je tenminste al respons als de technieker zelf ergens aan de slag is.

3. Vergelijk geen appels met peren

Als je prijzen vergelijkt, weet je best wat die prijs inhoudt: welke technieken en materialen worden gebruikt bij de installatie? Prijzen variëren enorm en het heeft geen zin om totaal verschillende systemen tegen elkaar af te wegen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels