Zorg voor efficiëntie én kleur in je kantoorruimte

Interieur

Maak van je werkruimte een gezellige plek met oog voor detail.

Maak van je werkruimte een gezellige plek met oog voor detail.

Niet enkel interieurtrends voor onze woonomgeving veranderen, maar ook de werkplek kan niet achterblijven op vlak van nieuwigheden. De huidige trends op het interieur van de werkvloer zijn duidelijk waarneembaar: zo is er een grotere drang naar individualiteit en is er meer flexworking. Zo kan er ook steeds vaker van thuis uit gewerkt worden.

De interieurindustrie volgt deze trends en brengt nieuwigheden op de markt die hierbij aansluiten. Een goed voorbeeld hiervan is Leitz, die vooral op vlak van de kantoorinrichting een voortrekkersrol wil innemen.

Zo past de Leitz WOW Design Range bij de steeds veranderende werkruimte. Opvallend aan deze collectie is de keuze voor opvallende kleuren. De kleuren zorgen ervoor dat je je werkruimte volledig kan aanpassen aan je eigen smaak en ‘goesting’. In totaal heeft de WOW Design Range van Leitz vijf kleuren: blauw, roze, groen, oranje en wit. De collectie bevat een assortiment aan kantoor- en opbergproducten, waardoor je efficiënt kan werken en het aangenaam vertoeven is in de kantoorruimte, of die nu thuis is of op kantoor. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels